Sneijder: Možemo i do finala

Interovci presretni prolazom

Sneijder: Možemo i do finala

Edmir Škorić

Inter je na Stamford Bridgeu večeras pokazao pravu snagu i golom Eto'a po drugi put savladao moćnu ekipu Chelsea.

Kamerunac Samuel Eto'o je zabio u 78. minuti, ali ga je prethodno fantastičnom loptom uposlio holandski reprezentativac Wesley Sneijder.

"Ovo je iznimno važan rezultat. Chelsea je jedna od najvećih momčadi i mi smo ih uspjeli nadigrati i to nije mala stvar. Mislim da možemo doći do finala. Budemo li igrali kao danas, naravno, onda neće biti problema", kazao je Sneijder, koji je potom i dodao.

"Chelsea se borio u prvom poluvremenu, ali mi smo dominirali čitavu utakmicu i nisu bili opasni po nas. Znali smo da imamo šanse i zaista smo trebali zabiti više golova - dva ili tri. U prvom susretu smo imali malu naklonost sreće, ali smo danas potpuno zasluženo pobijedili", završio je Sneijder.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.