Snijeg okovao BiH: I Pecara pod bijelim pokrivačem

Odgoda kola stigla u najbolje vrijeme

Snijeg okovao BiH: I Pecara pod bijelim pokrivačem

E. Čaušević

Zbog loših vremenskih uslova u Bosni i Hercegovini utakmice 21. kola Premijer lige BiH koje su se trebale igrati sutra odgođene su za vikend ispred nas.

Komitet za hitnos NSBiH, na prijedlog Takmičarske komisije, donio je odluku putem telefonske sjednice da se promijene termini 21. i 22. kola Premijer lige BiH. Zbog loših vremenskih uslova odlučeno je da se 21. kolo neće igrati sutra već za vikend 3. marta, dok se 22. kolo igra sedam dana kasnije.

Snijeg i veoma hladno vrijeme napravilo je problem gotovo svim klubovima u 19. kolu koje se igralo proteklog vikenda. Kako bi se izbjegli problemi odlučeno je da se odgodi kolo koje se trebalo igrati sutra i sigurno da je ta odluka bila gotovo neizbježna.

Kakav "haos" vlada u našoj zemlji najbolje pokazuje fotografija s Pecare koja je također pod bijelim pokrivačem. U Širokom Brijegu rijetko pada snijeg, no hladni val je sinoć zahvatio i "toplije" krajeve Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odluka o odgodi kola je sigurno pozitivna i pokazatelj da se još više treba posvetiti pažnja klubovima i fudbalerima.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi