Snovi Bešiktaša srušeni već u prvom poluvremenu

Gube sa 4:0

Snovi Bešiktaša srušeni već u prvom poluvremenu

Endin Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša večeras igraju u Kijevu protiv Dinama u meču koji je trebao mnogo toga odlučiti.

Prvak Turske ima sve u svojim nogama jer ih pobjeda sigurno vodi u nokaut fazu Lige prvaka. Ipak, igrači Bešiktaša uspjeli su sve pokvariti već u prvom poluvremenu jer kijevski Dinamo vodi sa 4:0.

Dinamo je do prednosti stigao već u devetoj minuti kada je mrežu Bešiktaša zatresao Besedin. Domaći su prednost udvostručili u 31. minuti golom koji je iz penala opstigao Yarmolenko, a dodatni problem za goste bio je direktan crveni karton kojeg je dobio Beck.

Samo minutu kasnije Dinamo je i treći put zatresao mrežu turske ekipe, a ovaj put strijelac je bio Buyalskyy. U samom finišu prvog dijela domaći su povisili na 4:0 golom Gonzaleza.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti