Šok i nevjerica navijača Chesleaja kad su vidjeli dres za narednu sezonu

Nike se nije proslavio

Šok i nevjerica navijača Chesleaja kad su vidjeli dres za narednu sezonu

Endin Čaušević
Teme:

Cheslea ove sezone igra sezonu za zaborav, a gotovo sigurno ovaj londonski klub naredne sezone nećemo gledati u Ligi prvaka.

Plavci se nalaze na petom mjestu koje na kraju vodi u Evropsku ligu i prema svemu sudeći Liga prvaka će ponovo biti bez njih. U londonskom klubu već se spremaju za novu sezonu, a spremni su i dresovi u kojima će igrači Chelseaja igrati domaće mečeve.

Dizajn prve garniture dresova Chelseaja nekako je uspio procuriti u javnost, ali bolje da nije. Navijači ovog kluba su razočarani izgledom dresa i nadaju se da će Nike nešto ipak promijeniti do početka naredne sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi