Šok i nevjerica u Barceloni: Stigla ponuda za Douglasa

Konačno će ga se riješiti?

Šok i nevjerica u Barceloni: Stigla ponuda za Douglasa

E. Čaušević

Douglas Pereira prije četiri godine potpisao je za Barcelonu nakon što je stigao iz Sao Paula, ali se pokazao kao veliki promašaj ovog kluba.

Douglas je trebao biti pojačanje na desnom beku, ali su u klubu ubrzo shvatili da su napravili veliku grešku njegovim dovođenjem. Prethodne dvije sezone ovaj brazilski igrač igrao je na posudbama u Sporting Gijon i Benfici, ali niko od ova dva kluba nije želio da otkupi njegov ugovor.

Brazilac se nakon Benfice ponovo vratio u Barcelonu i čini se da katalonski klub ne zna kako da ga se riješi. Iako je imao nekoliko ponuda iz Brazila Douglas je poručio da želi ostati u Evropi. Iako se činilo da nema spasa za Barcu konačno je stigla ponuda za Douglasa.

Prema pisanju španskih medija interes za ovog igrača pokazao je turski Sivasspor koji želi dovesti Douglasa u svoje redove. Turski klub se raspitivao za Brazilca, a navodno stigla je i zvanična ponuda na adresu Barcelone. Sigurno je da na Camp Nou neće dugo razmišljati oko toga da li će prihvatiti ponudu koju godinama čekaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi