Šok na treningu Bayerna: Kovač pozvao doktora, mislilo se da je Tolisso doživio srčani udar

Francuz legao na pod i uhvatio se za srce

Šok na treningu Bayerna: Kovač pozvao doktora, mislilo se da je Tolisso doživio srčani udar

Na jutrošnjem treningu Bayerna iz Minhena desio se šokantan trenutak kada su mnogi posumnjali da je jedna od zvijezda kluba doživjela srčani udar.

Radi se o francuskom reprezentativcu Corentinu Tolissou koji je u jednom trenutku treninga legao na pod i uhvatio se za srce.

Tolissou nije bilo dobro nekoliko sekundi, a trener Niko Kovač odmah je prekinuo trening i pozvao u pomoć ljekarsko osoblje. Francuzu je prišao doktor Peter Ueblacker koji ga je pregledao i čini se kako nije otkrio ništa zabrinjavajuće.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ugledni Bild prenosi kako se Tolisso nakon svega osjeća dobro i da je trenutak nelagode prošao vrlo brzo. On zbog pomenutih problema nije završio trening.

Podsjetimo, Bayern je jučer ponovo razočarao svoje navijače jer je odigrao samo 2:2 u gostima protiv Augsburga, a Tolisso je bio jedan od onih koji nije igrao na tom meču.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi