Šok u regionu: Došli na stadion i iskopali grobove za predsjednika i sportskog direktora kluba

NK Krško u centru pažnje

Šok u regionu: Došli na stadion i iskopali grobove za predsjednika i sportskog direktora kluba

E. Čaušević

Čelnici slovenskog kluba NK Krško objavili su šokantne fotografije s njihovog stadiona.

Naime, iz slovenskogkluba su otkrili da je neko u utorak navečer provalio na njihov stadion i da je napravio pravi haos na terenu.

Još uvijek nepoznate osobe na stadionu su napravili bravu grobnicu. Oni su iskopali grob, te stavili krst i ispisali slova B i O.

Slovenski mediji smatraju da je ovo poruka za predsjednika Zorana Omerza i sportskog direktora Antonija Brdika, te da je neko od navijača Krškog vjerovatno napravio ovo.

U Sloveniji su šokirani fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, te su poručili da je ovo jasna poruka za dvojac NK Krško.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Sve to desilo se prije utakmice protiv Triglava, a u klubu su jedva uspjeli da saniraju štetu, odnosno da koliko-toliko teren osposobe kako bi se utakmica mogla odigrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi