Šok u Srebreniku: Uprava Gradine podnijela ostavke

Neočekivan potez

Šok u Srebreniku: Uprava Gradine podnijela ostavke

E. Čaušević

Fudbaleri Gradine iz Srebrenika upisali su pobjedu i poraz u prva dva kola nove sezone Druge lige FBiH grupe sjever.

Gradina je u prvom kolu nove sezone u gostima savladala Odžak 102 sa 2:0, no ovog vikenda ekipa iz Srebrenika poražena je istim rezultatom u Donjoj Mahali protiv Dinama. Klub je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da je Uprava kluba podnijela ostavke.

"Poštovani navijači i članovi našeg kluba, obavještavamo vas da je Uprava Gradine podnijela ostavke na svoje funkcije. Dosadašnji predsjednik kluba, Bego Sendić, te potpredsjednik, Kemal Alatić, potpisali su svoje ostavke i predali ih predsjedniku Skupštine kao i općinskom načelniku Omerović Nihadu.

Sudbina Gradine i novi članovi UO 'Gradina' nisu poznati, a predsjednik skupštine, Hidajet Muratović, te saradnici iz Općine Srebrenik imati će zadatak da u najkraćem roku imenuju 'krizni štab', privuku privrednike i nađu izlaz iz ove situacije do zvanične Skupštine i imenovanja nove Uprave", saopštili su iz OFK Gradina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi