"Nisam znao da je slavan dok navijači nisu došli"

Doktor koji je pružio pomoć RvP-u

"Nisam znao da je slavan dok navijači nisu došli"

Midhat Šljivak

Robin van Persie je prethodnog vikenda doživio zaista nezgodnu povredu oka.

Napadač Fenerbahčea je dobio nezgodan udarac, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, ali srećom oštećenja i veće povrede na oku nije bilo.

Doktor Mehmet Ozen, koji je pregledao Van Persieja, nije prepoznao slavnog napadača.

"Fudbal me ne zanima i mislio sam da je Van Persie amater koji se povrijedio. Ali, kada sam vidio navijače ispred bolnici, shvatio sam da ispred mene leži neko slavan. Sarađivao je dobro, pregledao sam ga, a jedina fotografija koju sam snimio je ona njegovog oka", rekao je doktor Ozen.

Van Persie je u ponedjeljak potvrdio da je prošao bez povrede i vjerovatno će biti spreman za meč s Galatasarayom 20. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti