Sol Campbell napušta Notts County

Stoper već ispraznio ormarić u svlačionici

Sol Campbell napušta Notts County

Adnan Beganović

Sol Campbell, pompezno najavljivano pojačanje Notts Countyja i nekadašnji engleski reprezentativac nakon samo jedne utakmice najvjerovatnije će napustiti svoj novi klub.

Engleski mediji danas navode da je Campbell već ispraznio svoj ormarić u svlačionici i pozdravio se sa saigračima. Razlog njegovog iznenadnog odlaska iz Nots Countyja je nezadovoljstvo napretkom kluba.

Iako je najavljivano da će Notts County u svoje redove dovesti mnogobrojne zvijezde (Vieri, Carlos, Ljungber) za sada od tih najava nema ništa, pa se čini da je i Campbell shvatio da je „veliki“ Notts County samo prazna priča te je brže bolje spakirao svoje kofere.

Engleski Times navodi da će predsjednik kluba, Peter Trembling, danas još jednom sjesti za isti stol sa Campbellom i pokušati ga odgovoriti od odlaska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.