18

Komentari (18)

MLADOST
Naprijed Mladost, bravo Šolba, još djela i to je to.
Mustafa
U pravu si niko Vas više ne može pobijediti jer se liga uopšte više neće nastaviti ! Ostali ste u ligi. Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Kup se igra krajem jula. Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
enko
Nemojte vrijedati covjeka,napisao svoje misljenje,bas kao i mi sada,vrijeme ce pokazati ko ce da se stidi svojih rijeci,mi ili ovaj trener
pjanke_1
Joj indijanaca i komentara. Bravo treneru, samo motivacija, svaka cast! I p.s. pobijedite Zrinjski i Zelju i mi cemo biti svi sretni! :-)
Rigel
Joj budale. Ekipa mu protiv 5ara jedva hodala zadnjih 20 minuta. Matori, promjeni terapiju.
kiki
Potpuno drugaciji naslov od onoga sto je covjek izjavio
Hordass
Ne znam sta serete,covjek se ima pravo nadat jer ekipa pod njegovim vodstvom ne igra uopste lose.Ne brane se svih 90 min,ne igraju prljavo.Protiv zrinjskog bod,protiv sirokog i Sarajeva predkraj nesretno izgubili(jos protiv sirokog katastrofa sudjenje).Bolji su od celika sigurno i zasluzuju opstanak.Sretno!
CelikdoGroba
Koja li je u tebe dijagnoza ???
AmirTenk
de vidite imal gospodin optimisticni simptoma korone?
Realan_Samo
haha ne znam sta da kažem, nek vam je sa srećom, čestitat ću vam ako budes u pravu, ako ne budeš udri glavom od zid
Deda995
Pa od sljedeće godine neće
Leo
Promijeni frizera, ovaj te zakinuo za mozak.
Adriano
Ne idu mu ove izjave, ali baš nikako! Rezultati su jedino mjerilo, tako da.., slabo ti je ovo sve dosad osim boda protiv Zrinjskog u Mostaru, a gdje ste trebali pobijediti da je bilo pošteno suđenje!
Ljacmu1
Suđenje je bilo loše za obe ekipe. Zrinskom prije toga nije suđen čist penal. Dosuđeni je bio kompenzacija.
Boljesutra
Da njih Krupa ne otrese ko dedo opanke
Torcida
Nisam znao da corona utjece i na mozak ?!
Plavi21
Pa logično, kad neće više biti prvenstva.
Zenicanin
de ba rodjo promijeni terapiju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.