Soldado potpisuje za Villarreal
Foto: EPA

Napušta redove Tottenhama

Soldado potpisuje za Villarreal

Iskusni napadač Roberto Soldado karijeru će nastaviti u Villarrealu, objavili su španski mediji. 

Soldado je navodno već doputovao u Španiju i u narednim danima trebao bi potpisati višegodišnji ugovor sa Villarrealom vrijedan 16 miliona eura.

Nekadašnji španski reprezentativac je insistirao na prelasku u Villarreal, a vrijedi istaći da je u ovom prijelaznom roku odbio ponude Seville i Benfice.

Podsjećamo, Soldado je karijeru počeo u madridskom Realu i tokom svoje dosadašnje karijere još je igrao za Osasunu, Getafe, Valenciju i Tottenham. Za reprezentaciju Španije je uknjižio dvanaest nastupa i pritom postigao sedam golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.