Soldado: Volio bih karijeru završiti u Valenciji

Napadač otkrio

Soldado: Volio bih karijeru završiti u Valenciji

Napadač Valencije, Roberto Soldado priznao je kako mu je veoma drago zbog novog petogodišnjeg ugovora kog je potpisao sa Valencijom te je istakao kako bi volio svoju karijeru završiti u ovom klubu.  

Soldado je protekle sezone za Valenciju postigao 27 golova u svima takmičenjima, a u ovaj klub je stigao 2010. godine iz Getafea za cifru od oko 10 miliona eura.

 

"Ovo je san koji i dalje traje. Želio bih se zahvaliti svojim saigračima, klubu i navijačima. Volio bih karijeru završiti u Valenciji. Velika je privilegija igrati ovdje. Moram svaki dan opravdavati ovaj ugovor koji mi je ponuđen. Nisam slušao ponude drugih klubova jer sam želio da ostanem ovdje", kazao je Soldado na maloj svečanosti koja je organizovana povodom produženja njegovog ugovora.

 

"Ova ekipa zaslužuje da igra u finalima i da ih osvaja. Igrači, klub i navijači to zaslužuju i mi ćemo se boriti za trofeje", za kraj je kazao Soldado, a prisutnima se obratio i predsjednik Valencije, Manuel Llorente koji je također izrazio želju da Soldado ostane na Mestalli do kraja karijere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ovo je nešto što smo do početka jasno željeli. Soldado bi karijeru trebao završiti ovdje. Svima ovdje je veoma drag", kazao je Llorente

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.