Solskjaer moli Cavanija da manje trči
Foto - EPA

Ne sviđa mu se što se previše troši

Solskjaer moli Cavanija da manje trči

M. Šljivak

Edinson Cavani igra jako dobro u dresu Manchester Uniteda.

Iskusni Urugvajac je u meču protiv Fulhama zabio svoj peti gol sezone i u Unitedu očekuju da upravo on bude prevaga u teškim utakmicama kojih će biti još dosta.

Menadžer Crvenih đavola Ole Gunnar Solskjaer zadovoljan je igrom 33-godišnjeg napadača, ali ga on često zna iznerivrati jer ide previše na krilo, te se previše troši.

"Ponekad sam frustriran kada ode na stranu jer je on igrač kojeg želite imati u kaznenom prostoru. Isto tako ga ponekad molim da manje trči", rekao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cavani je međutim oduvijek bio takav. Uvijek je davao sve od sebe za timove u kojima je igrao, te nije čudo što je među najboljim napadačima svijeta u proteklih desetak godina.

Cavani je, podsjetimo, igrao još za PSG, Napoli i Palermo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi