Solskjaer ima samo jedan zadatak i ako ga ispuni dobit će ogroman bonus

Mnogo se očekuje od njega

Solskjaer ima samo jedan zadatak i ako ga ispuni dobit će ogroman bonus

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju na Old Traffordu protiv Huddersfielda što će biti debi za novog trenera ovog tima Ole Gunnara Solskjaera na domaćem terenu.

Solskjaer je izabran za novog trenera prošle sedmice nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, a u prvom meču je upisao pobjedu s Unitedom na gostovanju protiv Cardiffa (5:1). Norveški stručnjak ima veliku podršku jer je jasno da ga očekuje dosta posla, te pritiska koji je neizostavan faktor na Teatru snova.

Norvežanin je s Unitedom dogovorio saradnju do kraja sezone, no ako se pokaže vjerovatno će dobiti ugovor. Solskjaeru sigurno neće biti lako s obzirom da se od Uniteda uvijek očekuje najbolje, a čelnici kluba već su pred njega postavili ciljeve.

Prema pisanju engleskih medija glavni cilj je da United izbori mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu prvaka. Crveni đavoli su trenutno šest sa 29 bodova i imaju osam bodova zaostatka za Chelseajem koji je na četvrtoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, njegov trud neće biti uzaludan jer su mu čelnici kluba obećali veliki bonus ukoliko ostvari zacrtani cilj. Navodno, Solskjaer će u tom slučaju biti bogatiji za čak dva miliona funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti