Solskjaer je pogađao igrače Uniteda dok su bili dječaci, dvojica su ga zbunila

Norvežanin na kraju položio

Solskjaer je pogađao igrače Uniteda dok su bili dječaci, dvojica su ga zbunila

Admin Čaušević

Dosadašnji period Ole Gunnara Solskjaera na klupi Manchester Uniteda je bio blago rečeno turbulentan od preuzimanja ekipe u decembru 2018. godine. 

Solskjaer je naslijedio Josea Mourinha u decembru 2018. godine, a puni angažman je zaslužio izbacivanjem PSG-a u osmini finala Lige prvaka, a nakon toga je bilo poprilično teško.

Na kraju prošle sezone nije izboren plasman u Ligu prvaka, a u trenutku kada je prekinuta ova takmičarska godina United se nalazi na petoj poziciji Premiershipa.

Solskjaer je na Old Traffordu 16 mjeseci. Koliko dobro je upoznao svoje igrače u tom periodu odgovarao je u razgovoru za UEFA.com. Nekada odlični napadač je dobio fotografije igrača Uniteda dok su bili dječaci i trebao je da pogodi o kome se radi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perspektivnom stručnjaku su redom pokazani sljedeći igrači: Anthony Martial, David de Gea, Harry Maguire, Jesse Lingard, Juan Mata, Marcus Rashford i Paul Pogba. Iako je imao problema s Matom i Maguierom 47-godišnjak je uspio pogoditi o kome se radi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi