Solskjaer najavio dovođenje dvojice igrača

Unitedu neophodna pojačanja

Solskjaer najavio dovođenje dvojice igrača

A. Čaušević

Manchester Unitedu su prijeko potrebna pojačanja ili će Crveni đavoli i sljedeće sezone ostati bez Lige prvaka. 

Dolazak novih igrača u januarskom prijelaznom roku najavio je i menadžer Ole Gunnar Solskjaer koji se u posljednje vrijeme i ne može pohvaliti dobrim rezultatima.

Norveški stručnjak je kazao kako klub ima novac te očekuje da dolazak najmanje dvojice novih igrača.

"Prijelazni rok u januaru je uvijek komplikovan, ali ako bude dostupnih igrača za pravu cijenu sigurno ćemo biti spremni", rekao je Solskajer za Sky Sports.

"Postoje iskusni igrači koji bi trebali pomoći našim mlađim i vrijedilo bi dovesti ih, ali ja sigurno neću praviti pritisak ako ne bude odgovarajućih igrača za nas. Tražimo dvojicu igrača i novac imamo", dodao je Norvežanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je trenutno 12. ekipa Premiershipa sa svega osvojenih devet bodova. Ove sezone upisana su samo dva trijumfa u prvenstvu, posljednji još prije duže od mjesec.

Za vikend će u najvećem derbiju engleskog fudbala dočekati Liverpool i sigurno će biti u problemu jer David de Gea i Paul Pogba neće nastupiti zbog povreda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
ljudina prica o pojacanjima a nogu ce dobit
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi