Solskjaer nakon Liverpoola govorio o Partizanu i Beogradu

Trener Manchester Uniteda

Solskjaer nakon Liverpoola govorio o Partizanu i Beogradu

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer već je skoncentrisan na narednu utakmicu, a nju klub s Old Trafforda igra protiv Partizana i to u Beogradu.

United je danas odigrao 1:1 protiv Liverpoola u 9. kolu Premiershipa, a Solskjaer se nakon meča osvrnuo na Partizan kazavši kako klub već treba misle okrenuti ka tom meču.

"Ovaj bod nam je put kamo trebamo ići jer tako vraćamo samopouzdanje. Ali ne možemo gledati predaleko u budućnost, nego na iduće utakmice, a to je Partizan. Bilo bi sjajno pobijediti u Beogradu jer tako bi napravili veliki korak prema prolasku grupe EL-a", kazao je Norvežanin.

Manchester United je nakon dva odigrana kola drugi u grupi L Evropa lige sa četiri osvojena boda. Isto toliko ima i Partizan koji je zbog više datih golova lider u grupi.

Meč u Beogradu se igra u četvrtak od 18.55 sati.

Solskjaer o golu svog tima: Prekršaj? Pa, ne igramo košarku!

Također, Solskjaer je govorio i o žaljenju iz tabora Liverpoola koji su smatrali da je postojao faul prije gola Crvenih đavola i da to nije trebalo biti priznato. 

Norvežanin kaže da nije u pitanju košarka već fudbal.

"Nema šanse da je bio faul. Pa, ne igramo košarku. Dotakao ga je, ali to nije dovoljno za prekršaj. To je sasvim jasno. Mislim da nije bio prekršaj".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatim je pohvalio i sudiju Atkinsona...

"Smatram da sudija zaslužuje pohvale. Nije to tako često, ali pustio je da derbi bude pravi derbi. Nije bilo da ne možeš nikoga dotaći", istakao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti