Solskjaer: Noć za pamćenje, ovo je duh Manchester Uniteda
Screenshot

Trener Crvenih đavola nakon velike pobjede

Solskjaer: Noć za pamćenje, ovo je duh Manchester Uniteda

Manchester United je nakon poraza od 0:2 na Old Traffordu u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka večeras na Parku prinčeva priredio senzaciju u revanšu protiv PSG-a.

Slavili su Crveni đavoli sa 1:3 i tako prošli u četvrtfinale, a bajka Ole Gunnara Solskjaera na klupi ekipe se nastavila.

"Fantastična noć, ja ću samo raditi svoje do ljeta i čekati šta će klub odlučiti", odgovorio je Solskjaer na pitanje o njegovom budućnosti na Old Trafforu koja nakon večerašnjeg uspjeha ne bi trebala biti dovedena u pitanje, pa se osvrnuo na utakmicu:

"Ovu noć moramo pamtiti, fantastično, ovo je duh Manchester Uniteda... Momci su bili fantastični. Imamo sjajan odnos i fantastično ih je trenirati. Sjajan smo tim, samo želim da napreduju i da imaju što više ovakih noći".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Biti autsajder je neobičan osjećaj za Manchester United, ali je prijalo momcima večeras. Puno njih nije puno igralo do sada i bilo je lijepo za njih da izađu na teren, a da pri tome nemaju šta izgubiti", nastavio je Solskjaer:

"Rekli smo im, izađite i pokažite šta znate. Znamo da ćemo se morati braniti kao nikada do sada, trčati više nego ikada, ali imaćemo šanse".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi