Solskjaer objasnio zašto je Giggs napao Ronalda

Dao mu koristan savjet

Solskjaer objasnio zašto je Giggs napao Ronalda

Endin Čaušević

Legendarni napadač Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer otkrio je zanimljivu priču iz vremena dok je igrao za Crvene đavole.

Solskjaer je bio član Uniteda kada je 18-godišnji Cristiano Ronaldo stigao na Old Trafford iz Sportinga. On je otkrio zanimljivu priču o tome kako je Giggs jednom prilikom fizički napao portugalskog igrača.

Naime, Ronaldo uvijek potencira to kako pazi na svoju ishranu, ali nikada nije priznao da je Giggs zaslužan za to. Barem jednim dijelom.

"Imali smo doručak taj dan nakon treninga i uspio sam vidjeti da je Giggs odgurnuo Ronalda uz zid i rekao mu da više ne smije uz doručak piti Coca-Colu ukoliko želi da bude najbolji na svijetu. Očito je on prihvatio njegov savjet, ali nikada mu se nije zahvalio", rekao je Solskjaer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi