Solskjaer otpisao petoricu fudbalera, među njima velika zvijezda

Norvežanin 'pravi' svoj tim

Solskjaer otpisao petoricu fudbalera, među njima velika zvijezda

Norveški trener Ole Gunnar Solskjaer preporodio je Manchester United svojim dolaskom i trebao bi ostati na klupi ovog kluba i u narednim sezonama.

Kako tvrde engleski mediji, on već u svojoj glavi ima zamisao kako bi mogao izgledati igrački kadar Uniteda naredne sezone, a u njemu vjerovatno neće biti pet fudbalera koji su do sada bili tu.

Manchester Evening News prenosi kako je Solskjaer otpisao Ekvadorca Antonija Valenciju, Argentinca Marcosa Roja, Italijana Mattea Darmiana, Španca Juana Matu i Čileanca Alexisa Sancheza.

Naravno, najveći gubitak za United bi bili odlasci Mate i Sancheza, ali obzirom na njihove partije iz ove i prethodne sezone, navijači vjerovatno neće imati razloga da mnogo negoduju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim špomenutih pet fudbalera, Solskjaer bi navodno volio otpisati još dvojicu kako bi napravio prostor za neke nove igrače koje namjerava dovesti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
poslje United ce trenirati Velez
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi