Solskjaer pred cijelom svlačionicom osramotio Martiala i održao mu predavanje

Nije imao milosti

Solskjaer pred cijelom svlačionicom osramotio Martiala i održao mu predavanje

E. Čaušević

Proteklog vikenda fudbaleri Manchester Uniteda remizirali su na svom terenu protiv Chesleaja (1:1) u direktnom okršaju za poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Crveni đavoli su u veoma lošoj formi u posljednje vrijeme i bit će im potrebno dosta sreće da se na kraju domognu četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Tu poziciju trenutno čuva Chelsea koji je sigurno zadovoljniji s remijem na Old Traffordu.

Norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer sve više se nalazi na meti kritika, a ukoliko ne izbori plasman u Ligu prvaka jasno je da će to biti veliki neuspjeh za Manchester United.

Solskjaer je prvi put od dolaska na klupu Crvenih đavola pokazao nezadovoljstvo, a to je najviše osjetio francuski fudbaler Anthony Martial koji nije ni ulazio u igru na meču protiv Chelseaja.

Martial je na zagrijavanju samo stajao na terenu i uopšte nije želio ni da potrči. Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama, a očito je stigao i do trenera Uniteda.

Engleski mediji prenose da je Solskjaer odlučio održati predavanje Francuzu pred trening i to ispred cijele ekipe. Navodno, čak je povisio glas u nekoliko navrata i jasno dao do znanja Martialu da se takva neozbiljnost neće tolerisati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martial je odlično igrao kada je Solskjaer tek došao u United, ali je potom došlo do pada forme. U januaru je potpisao novi petogodišnji ugovor, no ponovo je aktuelna priča da bi na kraju sezone mogao napustiti Teatar snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi