Solskjaer smatra da se njegov tim provukao, ali je imao prigovor UEFA-i za utakmicu protiv Barcelone
Solskjaer misli da su njegovi igrači danas već razmišljali o utakmici protiv Barcelone

Trener Uniteda je zbunjen odlukom UEFA-a

Solskjaer smatra da se njegov tim provukao, ali je imao prigovor UEFA-i za utakmicu protiv Barcelone

S. Pašalić

Manchester United je danas uz dosta sreće stigao do pobjede protiv West Hama 2:1.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je u današnjoj utakmici oba gola postigla sa bijele tačke, a siguran realizator je bio Paul Pogba.

Trener ekipe sa Old Trafforda je dao zanimljivu izjavu nakon meča u kojoj je komentarisao današnju utakmicu, ali i utakmicu protiv Barcelone koja se igra već u utorak na Camp Nou.

"Izvukli smo se danas i osvojili tri boda. Za nekoliko godina niko se neće sjećati da smo igrali loše ako završimo na kraju među prve četiri ekipe", rekao je Solskjaer.

"I u utorak navečer imamo utakmicu koja je možda bila na umu igrača", dodao je Norvežanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne razumijem zašto igramo u srijedu i onda u utorak? Drugi igraju u utorak, onda u srijedu, to je moja mala pritužba UEFA-i!", rekao je Solskjaer između ostalog nakon meča.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
apsolutno se slazem i ne znam zasto niko ne prica o tome, nema logike uopste
0 11
ArminA
Hoce da kaze da igraci nemaju snage za sezonu iako vrijede po 100 mil. Meni nije jasno kako se treneri mogu zaliti na ovakve stvari u rosteru imaju preko 20 igraca i niko im nije kriv ako koriste 14-5 igraca . Ekipu treba znati izbalansirati za citavu sezonu na svim frontovima a ne samo se pripremiti za jedno takmicenje.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti