7

Komentari (7)

321
Solskjaer je dobar samo ga je zadesilo šta je zadesilo Mourinha. Solskjaer je sjajan igrač i menadžer. Vidjeti ćete vi kada on od Man United napravi zvijer ekipu♥
edo_edo91
E moj panju da ti daju citavu vjecnost djaba ti...Koji ti je kriterijum pri izboru pojacanja i igraca...sto vece drvo to bolje...Roy Keane a trebaju dovesti da manekenima po koji samar opali ..
Chupy
Hej moj Solskjer, pa ti nemas ni 10% karizme, ljudskosti, znanja kao Klop.
larokblum
Hahahahah....... aaaaahahahahah..... koliko godina je Klop trener, koliko OGS ???? Ocigledno poznajes i OGS i JK pa iznosis takve tvrdnje.... IDI POKLOPI SE, talentovan si kao RADIJATOR !!!
Bhf
@larokblum, e jesi i naso da poredis,koliko je dugo Murinjo trener pa mu Klop vec dva otkaza sredio.Klop ima nesto sto drugi treneri nemaju,covjek ima karakter i vidis kako se covjek odnosi prema igracima.Kad imas takvo nesto usjeh je zagarantovan
BobPaisley
...tako je Ole...dabogda ti njih trenirao 20 godina tako kao sto to trenutno radis.
kljuc22
Sto duze ih zavlacis to bolje?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti