Solskjaer u problemima: Kaznio igrača jer se nije pojavio na treningu

Kasnio zbog aviona

Solskjaer u problemima: Kaznio igrača jer se nije pojavio na treningu

Endin Čaušević

Po dolasku u Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, poručio je igračima da neće tolerisati nedisciplinu u ekipi, a to je i dokazao.

Solskjaer se već našao u prvim problemima otkako je preuzeo Crvene đavole, a urokovao ih je Anthony Marial. Francuski napadač zakasnio je na trening Uniteda koji je bio zakazan za Božić što je naljutilo norveškog stručnjaka.

Trener Uniteda je bio ljut što je Martial prekršio klupsku disciplinu i odlučio je da ga kazni. Ostali igrači su trening počeli u utorak u 18 sati, dok se Martial nije pojavljivao. On je bio u Francuskoj i zbog otkazanog leta je zakasnio, no nije se izvukao.

Solskjaer je odlučio da ga neće novčano kazniti, no dobio je jasno uporozenje. Ukoliko Martial ponovo zakasni na trening dobit će novčanu kaznu, a uz to i suspenziju. Očekuje se da će danas biti u konkurenciji za meč protiv Bornemoutha, no vjerovatno neće igrati od prve minute.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti