I Pjanić je tu: Kako bi izgledao United ako ga preuzme Allegri?
Engleski The Sun odlučio je napraviti mogući sastav Manchester Uniteda ukoliko se ostvare špekulacije da će Max Allegri na kraju sezone doći na Teatar snova.

Zanimljiva špekulacija The Suna

I Pjanić je tu: Kako bi izgledao United ako ga preuzme Allegri?

Endin Čaušević

U engleskim medijima jučer se pojavila informacija da je Massimiliano Allegri jedan od kandidata da na kraju sezone preuzme Manchester United.

Trener Crvenih đavola je Ole Gunnar Solskjaer nakon što je Jose Mourinho, ali još uvijek nije sigurno da li će Norvežanin ostati trener ovog tima. U medijima se već nekoliko dana špekuliše o kandidatima za novog trener Uniteda, a navodno na listi želja se sada nalazi i Allegri.

Italijanski stručnjak već nekoliko sezona vodi Juventus koji dominira Italijom, a na Apeninima su sigurni da će napustiti klub ukoliko ostvari cilj i osvoji Ligu prvaka. The Sun je objavio čak i kako bi mogao izgledati Manchester United naredne sezone ako dođe Allegri, a zanimljivo da se u timu nalazi i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Prema ovog engleskom portalu uz Pjanića bi na Old Trafford stigao i lijevi bek Alex Sandro jer su to igrači koje on najviše cijeni. Ipak, jasno je da su ovo samo špekulacije, te da čelnici Uniteda još uvijek nisu kontaktirali Allegrija oko mogućeg dolaska u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ma ne, fale Ronaldo, Dybala . Mandzo itd....
16 5
NKZ1922
Dnevno objavite 10 clanaka i u svakom se pozivate na The Sun. Ti novinari su retardi, oni jednu tacnu informaciju ako objave ja cu sebi kurac osjec i odslepat kola s njim. A vi jos veci debili ispadate sto ih prenosite non stop. Samo nek se pise i nek se objavljuje, pa sta god da je
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi