Son Heung-Min je uvijek raspoložen da napravi šou, pokazao je to i nakon meča protiv Juventusa
Južnokorejac se odlučio našaliti sa pomoćnim trenerom

S njim u ekipi nikada nije dosadno

Son Heung-Min je uvijek raspoložen da napravi šou, pokazao je to i nakon meča protiv Juventusa

S. Pašalić

Nogometaši Tottenhama su u nedjelju savladali Juventus rezultatom 3:2 u prijateljskoj utakmici na Internacionalnom kupu prvaka.

Klub iz Londona je fenomenalnim golom Harryja Kanea u 93. minuti sa centra terena stigao do pobjede pa su igrači ovog tima nakon završetka meča bili poprilično dobro raspoloženi.

Čini se da je Son Heung-Min bio najraspoloženiji pa se na sjajnan način odlučio našaliti sa jednim od pomoćnih trenera Tottenhama.

Naime, nakon meča igrači Spursa su pozdravljali navijače na stadionu i lagano se kretali prema svlačionici, a onda je na teren utrčao jedan navijač i krenuo prema igračima londonskog kluba, međutim pomoćni trener je na vrijeme reagovao i uspio ga je uhvatiti.

Son, koji je i inače poznat kao veliki zabavljač je odlučio da to iskoristi i potrčao je prema pomoćnom treneru Spursa koji je mislio da se radi o još jednom "uljezu", ali je ubrzo shvatio da se radi o igraču Tottenhama i dobro se nasmijao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi