Son planira u penziju u godinama kada su mnogi najbolji: "Nema ženidbe dok igram"

Koreanac iznenadio razmišljanjem

Son planira u penziju u godinama kada su mnogi najbolji: "Nema ženidbe dok igram"

Admin Čaušević

Mnogi fudbaleri tokom karijere se ožene i zasnuju porodicu, ali u tom smjeru ne razmišlja zvijezda Tottenhama, Son Heung-min.

Son je tokom proteklih mjeseci na sebe privukao pažnju vojnom obukom u Južnoj Koreji, a u razgovoru za The Guardian otkrio je neke detalje iz svog privatnog života.

Naime, ovaj 28-godišnjak se nema namjeru ženiti dok igra fudbal, a odlasku u penziju planira sa 33 godine što se može smatrati iznenađenjem s obzirom da u toj dobi mnogi fudbaleri igraju svoj najbolji fudbal.

"Otac mi je dao neke savjete i slažem se s njim. 'Kada se oženiš na prvom mjestu će ti biti porodica, zatim žena i djeca, a tek onda ćeš misliti o fudbalu', govorio mi je otac'', kazao je Son.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dok igram na vrhunskom niovu hoću da budem siguran da mi je fudbal na prvom mjestu. Ne znate koliko dugo ćete moći igrati na najvećem nivou."

"Kada se penzionišem sa 33 ili 34 godine onda ću biti u prilici da imam sjajan život s porodicom koju imam", kazao je ovaj odlični fudbaler Tottenhama.

Top Komentari

Penderinos
Sta je trebaoi reci, do 50 ? Realno 33-34 i jeste neki prosjek, sve preko je patnja
0 2
m1987
Pa 33-34, to je rekao tek onako jer nisu svi u mogucnosti da igraju do 38 kao Ibrahimovic. Ibrahimovic da je bio krilo i da nije covjek sa nevjerovatnim fizickim mogucnostima tesko da bi igrao u nekoj od boljih liga u ovim godinama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi