Son dobio žestok udarac u glavu, navijači u strahu

Koliko će biti van terena?

Son dobio žestok udarac u glavu, navijači u strahu

Esmer Oštraković

Nogometaši Tottenhama sinoć su gostovali kod Marseillea, te su ostvarili pobjedu u posljednjim trenucima utakmice. Slavili su gosti sa 1:2, a utakmica je bila odigrana u okviru posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Tottenham je imao zaostatak od jednog gola na poluvremenu, ali su u drugom dijelu utakmice uz dosta sreće uspjeli da ostvare pobjedu.

Utakmicu je zbog povrede oka ranije morao završiti jedan od najboljih nogometaša Tottenhama, naravno radi se o Heung-min Sonu.

On je dobio udarac u oko prilikom sudara glavama sa Chancelom Mbembom u 29. minuti, te nije mogao nastaviti utakmicu.

Njega je zamijenio Yves Bissouma, a Tottenham je na kraju i bez Sona skupio snage i uspio da napravi veliki preokret i ostvari pobjedu.

Nogometaš Tottenhama je u svlačionici sačekao svoje saigrače nakon pobjede protiv Marseillea, te je slavio sa njima.

Oglasi

Na fotografijama koje su nastale prilikom slavlja vidi se da je Sou poptuno zatvoreno lijevo oko, te je pitanje koliko ga neće biti na terenu zbog toga.

Tottenhamovi navijalu su zabrinuti jer je skoro pa sigurno da će Son propustiti utakmicu protiv Liverpoola koja se igra u nedelju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ostaje da vidimo da li će Son skupiti snage, te hoće li rizikovati i odigrati taj derbi ili će ipak biti van terena.

Jedno je sigurno, a to je da ako Son ne bude nastupio na toj utkamici, bit će to veliki hendikep za ekipu koju sa klupe predvodi Conte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi