Šoše se opravlja: Imao sam sreću! Hoću li sad lakše? Lakše hoću, ali stati neću

U teretani osjetio probadanje

Šoše se opravlja: Imao sam sreću! Hoću li sad lakše? Lakše hoću, ali stati neću

Direktor FK Velež Džemil Šoše uspješno se oporavlja.

Šoše je završio u mostarskoj bolnici nakon što je, kako se u prvi mah činilo, pretrpio infarkt, a sada kada se osjeća daleko bolje ispričao je šta se zapravo desilo.

"Prije nego što bilo drugo kažem volio bih samo reći da je situacija hvala Bogu dobra kao i da nije bilo toliko loše koliko su mediji prenijeli, a kako su panične ispočetka bile reakcije i iz kluba. Imao sam sreću da sam bio u takozvanom 'zlatnom satu', periodu od predinfarktnog stanja pa do samog infarkta, ali imao sam sreću da sam unutar tog sata uspio napraviti sve što je bilo potrebno. Inače, taj cijeli dan sam bio na poslu i doslovce sam direktno s posla otišao u teretanu odraditi trening i što se kaže 'ispuhati se'. Tada sam osjetio probadanje koje mi je bilo sumnjivo i brzo sam se s prijateljem zaputio ka hitnoj. Sumnje su se potvrdile, ali opet ponavljam, bilo je tu puno manje drame od onog kako je ispočetka predstavljeno", kazao je Šoše za SportSport.ba.

Nastavio je...

"Ovim putem bih se želio zahvaliti svim medicinskim djelatnicima i doktorima koji su učestvovali u svemu, a posebno ističem osoblje invazivne hirurgije bolnice na Bijelom Brijegu koje čini sve da mi bude što ugodnije. Iskreno, osjećam se kao u hotelu, ne fali mi ništa i situacija je zaista odlična. Ne mogu a da ne spomenem anegdotu koja se desila tokom koronografije koja se radilo srećom po mene, kroz ruku. Medicinski tehničar koji je to radio, očito, bio je veliki navijač Zrinjskog. U jednom trenu mi je rekao: 'Brate izvini, moram te malo jače stegnuti da opet ne ispadnete u Drugu ligu'. U onom pomalo neugodnom trenutku to je izazvalo opći smijeh a srećom se sve u tom tonu i završilo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugodno se iznenadio velikim podrškom koju je dobio sa svih strana.

"Iskreno, da mi je neko rekao da ću dobiti ovoliki broj poruka podrške, ne bih mu vjerovao. Reakcije klubova, ljudi znanih, neznanih... ja sam još uvijek u blagom šoku i koristim priliku da se zahvalim baš svima na riječima potpore, zaista ste me dirnuli čak i u ovakvo srce. Posebno su me dotakle poruke mojih Veležovaca koji su mi između ostalog poručili da sad moram malo lakše. Lakše svakako hoću, ali stati nećemo, još je puno toga ispred nas. Hvala vam svima, od ovog mog ranjenog srca", kroz osmijeh je poručio direktor FK Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
Izronit će Šoše za one što ga vole. Brz oporavak majstore.
17 0
starmac
Brz oporavak DŽEMILE i da se što prije vratiš ROĐENIMA.Svakako polako a budućnost je predtobom a i VELEŽU i ROĐENIMA sa tobom.M.U.S.V.D.G
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi