Šou Solarija na prvom pressu: "Moramo s mu*ima otići na ovu utakmicu"

Privremeni trener Real Madrida

Šou Solarija na prvom pressu: "Moramo s mu*ima otići na ovu utakmicu"

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je zvanično saopštio da Julen Lopetegui više nije trener ovog kluba, a privremeno na njegovo mjesto izabran je Santiago Solari.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida je neočekivano dobio priliku da se nađe na trenerskoj poziciji i još uvijek nije poznato koliko će se tu zadržati. Sigurno je da će Solari voditi Kraljeve na meču Kupa Kralja koji ovaj tim igra protiv trećeligaša Melille.

Solari se danas pojavio na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu Kupa Kralja, te je napravio pravio šou prisutnim novinarima. Nije odbijao odgovore na razna pitanja, te se potrudio da bude što iskreniji što se svidjelo španskoj javnosti.

"Moj plan za prvu utakmicu je da odemo tamo i odigramo meč s parom mu*a, to je trenutni plan. Naravno cilj je da se pobijedite, ali ako nemate m*da onda je to nemoguće. Ekipa želi preokrenuti ovu tešku situaciju, te imaju veliku želju da se to što prije desi. Privremeni smo u ovom poslu i vidjet ćemo šta budućnost donosi", rekao je Solari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi