Šou Viniciusa Juniora na derbiju B ekipa Atletica i Reala

Lopetegui je bio na tribinama

Šou Viniciusa Juniora na derbiju B ekipa Atletica i Reala

Endin Čaušević

Gradski derbi B ekipa Atletico Madrida i Real Madrida odigran je jutros, a meč je završen rezultatom 2:2.

Na ovoj utakmici briljirao je brazilski fudbaler Vinicius Junior koji je ovog ljeta za preko 40 miliona eura stigao u Real Madrid iz Flamenga. Vinicius je odradio pripreme s prvom ekipom gdje je pokazao svoj kvalitet, ali je Julen Lopetegui iznenadio sve jer baš i ne računa previše na njega na početku sezone.

Lopetegui je danas bio na tribinama i posmatrao gradski derbi B ekipa u trećoj ligi, a Vinicius se pobrinuo da mu pokaže koliko može. Brazilac je u šestoj minuti postigao nevjerovatan gol za 1:1, a dvadesetak minuta kasnije donio je svom timu preokret. Ipak, Atletico je uspio da dođe nekako do boda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi