Lopetegui ili je lud ili stvarno previše vjeruje Benzemi

Očekuje 40 golova

Lopetegui ili je lud ili stvarno previše vjeruje Benzemi

Edmir Škorić

Francuski napadač Karim Benzema postigao je četiri gola na početku nove sezone i trener Julen Lopetegui je presretan zbog toga.

Benzema je sjajno krenuo u ligašku szeonu i očigledno mu prija igra bez Cristiana Ronalda, a euforični Lopetegui predviđa da bi mogao zabiti i do 40 pogodaka.

"Zašto ne bi zabio 30 ili 40 golova? Golovi su plod rada čitavog tima, ali Benzema je sjajan igrač i on je to uvijek bio. Bitno je da mu se pokaže povjerenje i da mu se pomaže, a on će nastaviti ovako", kazao je Lopetegui.

Na golu Reala branio je Thibaut Courtois i Loeptegui je i njime zadovoljan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imamo tri velika golman i pokušat ćemo da nađemo najbolja rješenja. Odlučio sam se za Courtoisa ovaj put, ali imamo sjajne opcije. Navas je naš prvi golman, imao je sjajnu utakmicu protiv Girone, a vidjet ćemo kako ćemo dalje", istakao je Lopetegui.

U prva tri kola Real Madrid je ostvario tri pobjede uz gol-razliku 10:2. Osim Benzeme (4), u strijelce su se upisivali i Bale (3), te Ramos (2) i Carvajal (1).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Benzema je napadac i po, sad ronalda kad nema dace bez problema 30 komada u toj snjesnoj ligi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti