Southgate zna koga želi u polufinalu Mundijala

"To bi bila nevjerovatna utakmica"

Southgate zna koga želi u polufinalu Mundijala

Reprezentacija Englske nastavlja sanjati san o peharu pobjednika Mundijala nakon pobjede nad Švedskom u četvrtfinalu. Gordi Albion je slavio sa 2:0, a u polufinalu će odmjeriti snage sa boljim iz duela Hrvatska - Rusija.

Selektor Gareth Southgate polako ali sigurno izrasta u heroja nacija u Engleskoj, a nakon pobjede nad Švedskom nije krio svoje oduševljenje.

"Nevjerovatan je osjećaj doći do polufinala prvi put nakon Svjetskog prvenstva 1990. godine", poručio je kratko Southgate nakon utakmice sa Švedskom, pa otkrio koga priželjkuje u polufinalu:

"Rusija u Moskvi, to bi bila nevjarovatna utakmica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti