"Jako mi je žao što je mnogo lijepih žena večeras tužno, ali morali smo to uraditi"

Legendarni engleski napadač nakon pobjede Gordog Albiona

"Jako mi je žao što je mnogo lijepih žena večeras tužno, ali morali smo to uraditi"

San Engleza o razbijanju prokletstva i vraćanju trofeja pobjednika Svjetskog prvenstva u "kolijevku fudbala" i dalje živi.

Englezi su danas u četvrtfinalu Mundijala savladali Švedsku sa 2:0 i sada u polufinalu čekaju boljeg iz duela Hrvatska - Rusija.

Zanimljivu izjavu nakon velikog trijumfa Engleske imao je i nekadašnji igrač Arsenala i Gordog Albiona Ian Wright koji redovno komentariše utakmice za britanske medije.

Legendari napadač se tako dotakao velikog broja lijepih švedskih navijačica na tribinama Cosmos Arene koje su fudbaleri Gordog Albiona rastužili.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Jako mi je žao što je toliko lijepih žena tužno sada. Ali znate, mi smo to morali uraditi... Bilo je ovo psihološko putovanje, Gareth Southgate je napravio mnogo dobrih izbora. Izostavio je Rooneyja i Joea Harta", poručio je Wright.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi