Sow: Uvijek ću nositi Lille u srcu

Sow: Uvijek ću nositi Lille u srcu

Reprezentativac Senegala, Moussa Sow, nedavno je potpisao ugovor sa turkim Fenerbahčeom, ali ističe da to nije bila nejgova želja.

Sow će u Istanbulu provesti naredne četiri i pol godine, a izgleda da njegov klub nije mogao odbiti iznos od 10 miliona eura.

"Nije bila moja odluka da napustim Lille, klub je tako odlučio. Imali su predugovor sa Fenerom, iako sam ja želio nastaviti igrati za Lille. Nisam mogao zamisliti da napustim svoj klub", rekao je Sow, te dodao:

"Bio sam iznenađen i razočaran, ali znam da je to fudbal. Mnogi ljudi ne razumiju zašto sam napustio klub i mislim da su navijači u čudu. Uvijek ću nositi Lille u srcu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.