13

Komentari (13)

Čuvajte se večeras braćo Bošnjaci. Hinjavci će svašta pokušati
dsimic
U ratu su svi rusili i ostavite se vise toga,pogotovo vi koji vjerovatno tada niste ni bili rodjeni i o tome nista ne znate,nego pozdravite veliki uspjeh jednog od nasih konstitutivnih naroda i susjedne reprezentacije!!!
Adrian
Konstutivni narodi ne postoje to je nametnuto.
plemic
večeras je naša fešta! živjeli uz hercegovačko pivo!!!
plemic
u gradu je ludnica, kako će tek biti za finale.
Adrian
Navijali za ljude koji su rušili Mostar interesantno.
axel42
Ja ti garantujem da sve dislajkove što dobiješ, dobiješ od "naših". Eno i u Sarajevu slave!! Koja smo bi mraka od naroda. Djaka i Šačiri su grofovi!
@Adrian ruše i danas, ne samo Mostar, već čitavu jednu nam jedinu BiH.
Ujkani, nemojte stajati sa prijavama, samo pucajte, majku vam hinjavu oplodim.
Husrefbeg22
nije to nikakva festa to je rulja koja divlja i napada bosnjacki narod. To su oni bivsi propadnici UZP ili njihovi simpazitanti. Nece dugo divljati. Ispadaju u slijedecoj utakmici iz igre nece penala ni docekati.
Milfhunter
Kme kme Husrefe kme kme, apaurina uzmi slobodno
antikomunist
E BAS RADI OVIH NE VOLIM USPJEH HRVATSKE...RADI OVIH DIVLJAKA I NJIHOVE FESTE , JER JE SUSJEDNA DRZAVA POBJEDILA...KAD TO NE VOLI SVOJ TOPRAK, ZNAS O CEMU SE RADI..EVO DA ON8 NORMALNO SLAVE VEC ONI POBJESNE, ONI ÅOLUDE OD SVOG ULTRANACIONALISTICKOG NAGONA , PRE5JERAJU 7 VRIJEDJAJU, PSOVANJU, STETI...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.