Spahić i Kolašinac uspješno apsolvirali ino-pripreme

Vratili se u Njemačku

Spahić i Kolašinac uspješno apsolvirali ino-pripreme

Fudbaleri Schalkea uspješno su okončali pripreme u Dohi , gdje su boravili na pripremama za nastavak sezone. 

Na terenima Aspire Academyje Rudari su radili u odličnom tempu, a upisali su pobjede u oba prijateljska susreta. U prvom su sa 2:1 savladali domaću Al Gharafu, dok su u drugom kontrolnom meču rezultatom 3:2 bili bolji od Eintracht Frankfurta.

Sve ljubitelja fudbala u BiH svakako mogu radovati informacije da je Sead Kolašinac neokrznut prošao pripreme sa svojim klubom, te da će u nastavaka sezone ući u potpunosti spreman što nije bio slučaj na samom početku jesenjeg dijela prvenstva Njemačke.

Baš kao i Kolašinac i kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić, se sa svojim Bayerom vratio sa internacionalne destinacije. Portugalski Lagos, bio je mjesto na kojem su se Apotekari spremali za nastavak takmičenja u Bundesligi, gdje su nakon prvih 17. kola zauzeli drugu poziciju, ali i na napore koji ih očekuju u dvomeču osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayer je u dva testna susreta bio bolji od holandskog Heerenveena, te je remizirao sa švicarskim Young Boysima odigravši 2:2.

Sjajni defanzivac sastava Samija Hyypije bio je u sjajnom raspoloženju tokom cijelih priprema, a nakon suspenzije zbog crvenog kartona u utakmici sa Borussijom iz Dortmunda, očekujemo nove sjajne partije našeg kapitena u dresu svog kluba u nastavku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.