"Spahić je morao obući dres Zrinjskog"

Varešanović po izlasku sa Bijelog Brijega

"Spahić je morao obući dres Zrinjskog"

Fudbaleri i stručni štab Veleža prije nekoliko trenutaka su stigli kući, nakon što su se nalazili u svlačionicama Bijelog brijega nakon što je prekinut susret sa Zrinjskim.

Pod velikim policijskim obezbijeđenjem, igrači i stručni štab Veleža stigli su na Trg Musala, gdje ih je dočekao veći broj simpatizera Veleža.

"Evo sad smo stigli", kaže za SportSport.ba trener Veleža Mirza Varešanović.

"Rezultat je večeras bio u drugom planu. Svjedoci smo iz dana u dan da ovo više ne vodi ničemu. Pitam se ima li uopšte smisla nastaviti igrati. Nama i pored pobjede večeras ostaje gorčina nakon svega što se desilo", smatra Varešanović.

Igrači  Zrinjskog su spasili Bajru Spahića


"Moram posebno pohvaliti igrače, stručni štab i Upravu Zrinjskog koji su nam bili izuzetni domaćini i više nego korektni. Jedan naš igrač, Bajro Spahić, ostao je na terenu kada su utrčali domaći navijači i spasili su ga igrači Zrinjskog, koji su mu dali svoj dres da obuče i tako izbjegne huligane. Također bih se posebno zahvalio i našim vjernim navijačima, koji su danas došli u velikom broju da nas podrže i ovu pobjedu poklanjamo njima. Ovo je prva pobjeda Veleža u istoriji protiv Zrinjskog na Bijelom brijegu i na nju se zaista dugo čekalo. Drago mi je što smo srušili tu tradiciju", dodao je Varešanović na kraju razgovora za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti