Spahić odradio test na laktate u društvu Olića i Djouroua

Prvi trening sa novim klubom

Spahić odradio test na laktate u društvu Olića i Djouroua

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, kasno sinoć je stigao u hotel u kojem je smješten HSV tokom priprema za početak nove sezone.

Gotovo istovremeno sa našim reprezentativcem u hotel su stigli i njegovi novi saigrači, Ivica Olić i Johan Djourou.

I dok su jutros ostali fudbaleri šestorostrukog prvaka Njemačke trenirali pod budnim okom trenera Brune Labbadije, Spahić i pomenuta dvojica njegovih novih timskih kolega nizali su krugove atletskom stazom koja okružuje fudbalski terenu u švicarskom Graubündenu.

Naime, Olić, Djourou i Spahić testirani su na laktate, što bi u konačnici trebalo dati odgovor koliko su spremni stigli na pripreme, odnosno koliko su radili i održavali svoju fizičku spremu tokom pauze. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.