Spahić se oporavio od povrede, konkuriše za Eintracht

Bh. defanzivac na raspolaganju Labbadiji

Spahić se oporavio od povrede, konkuriše za Eintracht

Bruno Labbadia, njemački trener koji vodi Hamburger SV, gotovo sigurno će u predstojećoj utakmici protiv Eintrachta iz Frankfurta računati na Emira Spahića.

Defanzivac bh. reprezentacije je prije nekoliko dana zadobio povredu na treningu i potom s bolnom grimasom napustio teren, a posljednji medicinski pregledi pokazali su da oporavak uspješno teče.

"To izgleda vrlo dobro. Što se tiče utakmice, čeka nas težak zadatak i sitnice će odlučiti o pobjedi", kazao je trener Labbadia za njemačke medije. 

Spahić je već odradio i trening sa svojim saigračima i informacija o njegovom oporavku obradovala je trenera i navijače kluba sa sjevera Njemačke. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti