Spahićev HSV i Lulićev Lazio se nisu proslavili

Porazi u prijateljskim susretima

Spahićev HSV i Lulićev Lazio se nisu proslavili

A. Beganović

U prijateljskom susretu odigranom danas Arminia Bielefeld je rezultatom 2:0 savladala HSV čije boje brani i naš reprezentativac Emir Spahić.

HSV našeg Emira Spahića, koji je zauzeo svoje mjesto u ekipi, nije se proslavio u duelu sa njemačkim drugoligašem. Arminia je slavila sa 2:0, a golove za ekipu koja "puca" na Bundesligu postigli su Fabian Klos u 42., te nekadašnji igrač HSV-a, Brian Behrendt.

Poraz u prijateljskom ssusretu upisao je i Lazio našeg Senada Lulića. Bolji od rimske ekipe bili su fudbaler Vicenze koji su pogotkom Vite u 68. minuti slavili s minimalnih 1:0. Lulić je susret počeo na klupi za rezervne igrače, a u igru je ušao u 61. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.