Labbadia: Spahić će biti stub naše odbrane

Trener HSV-a tvrdi

Labbadia: Spahić će biti stub naše odbrane

Trener HSV-a Bruno Labbadia istakao je kako je presretan kako se naš reprezentativac Emir Spahić uklopio u njegovu ekipu.

Treninzi i prijateljske utakmice su pokazale da stoperski par Spahić - Cleber Reis djeluje vrlo sigurno, što posebno raduje trenera Hamburgera.

"Spahić će biti stub naše odbrane, ključni igrač u defanzivi. Odličan je u igri jedan na jedan, dobar je organizator i odličan tehničar, što je posebno zanimljivo. Uz sve to je uvijek posebno borben i agresivan", rekao je Labbadia.

Osim Emira Spahića i Clebera Reisa, odbrambenu liniju HSV-a bi u narednoj sezoni trebali popunjavati bekovi Diekmeier i Ostrzolek.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahiću nije trebalo mnogo da postigne prvijenac za svoj novi klub, pošto se u svom prvom susretu protiv njemačkog niželigaša u strijelce upisao već u petoj minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.