Spalević u Radničkom do ljeta 2014. godine

Spalević u Radničkom do ljeta 2014. godine

A. Beganović

Nekadašnji napadača Slavije iz Lukavice, te Olimpica, Darko Spalević, produžio je ugovor sa svojom sadašnjom ekipom Radničkim iz Kragujevca.

Iskusni Darko Spačlević, koji je ostavio dubog trag u Premijer ligi, do ljeta 2014. godine nosit će dres trenunot četvrtoplasirane momčadi srbijanskog fudbalskog prvenstva, Radničkog iz Kargujevca.

"Sve smo dogovorili sa Spalevićem koji je produžio ugovor do 2014. godine. Ispoštvovali smo njegove uslove i dogovorili se. On mnogo znači kragujevačkom fudbalu. Osim rezultatskog interesa imali smo i obavezu da zadovoljimo potrebu navijača i ljubitelja fudbala", za srbijanske medije je istako sportski direktor Radničkog Žarko Pavlović.

Podsjetimo, u jesenjem dijelu prvenstva Spalević je za Radnički odigrao 14 utakmica i pritom je postigao 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.