)
Spalletti o Rominom dvojcu govorio samo biranim riječima

Hvalio Tottija i Strootmana

Spalletti o Rominom dvojcu govorio samo biranim riječima

Edmir Škorić

Trener Rome Luciano Spalletti hvalio je dvojicu nogometaša Rome.

Spalletti je tip trenera koji će nahvaliti svakog svog igrača, ali ovaj put posebnim riječima je opisivao Francesca Tottija i Kevina Strootmana.

"Totti je Romin i uvijek će biti. On je genije, ne samo talent. Pokazao je da i dalje ima kvalitetu i kreativnost, da može pomoći klubu na mnoge načine. On može da bude prevaga u bitnim utakmicama", rekao je Spalletti, pa je potom hvalio i Strootmana.

"Strootman je sjajan igrač, divna osoba u svakom smislu. Dovoljno je videjti želju i emociju koju donosi na trening svaki dan. Zaista je neko ko u ovoj momčadi može da diktira tempo. Kevin je uvijek spreman, a osim toga vrlo je ozbiljna osoba i prvak kojeg bih uvijek želio imati u timu. Nije slučajno da su ga pratili Barcelona i Bayern".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi