Spalletti odlučio: Džeko više ne šuta penale
Foto: EPA

Promjene u Romi

Spalletti odlučio: Džeko više ne šuta penale

Italijanski Sky Sports objavio je da je Luciano Spalletti odlučio da Edin Džeko više neće šutirati penale u Romi. 

Bh. reprezentativac je ranije u nekoliko navrata bio neprecizan sa bijele tačke, a posljednji promašaj u utakmici sa Crotoneom primorao je trenera Luciana Spallettija da promijeni hijerarhiju izvođenja penala. 

Kako navodi ugledni Sky Sports, ukoliko se desi da Perotti i Totti ne budu na terenu, odgovornost za izvođenje penala neće preuzeti Džeko već De Rossi i Strootman. 

Podsjetimo, proteklog vikenda Džeko se za promašeni penal iskupio pogotkom za konačnih 2:0 u utakmici sa Crotoneom. To mu je ujedno bio 18. gol u sezoni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije