Spalletti pitao Icardija može li igrati, a Argentinac ga šokirao odgovorom

I doktori su potvrdili da je spreman

Spalletti pitao Icardija može li igrati, a Argentinac ga šokirao odgovorom

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera večeras su odigrali meč bez golova u gostima protiv Eintracht Frankfurta u okviru osmine finala Evropske lige.

Inter je ostvario dobar rezultat u prvom meču i u revanšu na Meazzi će biti sve otvoreno. Italijanski klub i večeras je bio bez Maura Icardija koji već nekoliko sedmica ne igra za Inter nakon što mu je klub odlučio oduzeti kapitensku traku.

Icardi je nakon toga tvrdio da ima povredu koljena, ali su ljekarski pregledi dokazali da ne govori istinu. Ipak, argentinski napadač ne odustaje od svoje priče što je naljutilo i trenera ovog tima Luciana Spallettija.

"Istina je da smo pitali Maura da li osjeća da može trenirati. Doktori su mu dali dozvolu i rekli su da je spreman, ali on odbija da trenira. Rekao mi je 'Ne, još uvijek osjećam bol i reći ću ti kada sam spreman da igram'. Rekao sam mu ok i otišao svojim putem. Direktor Beppe Marotta će vam reći sutra više o svemu", rekao je Spalletti.

Top Komentari

Saimai1316
Objavljujete danas nesto sto je staro 3 dana,
0 1
teddy sheringham
Ko uopšte može poželjeti ovakav profil igrača u svom timu i za to dati 100 mil evra?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi