Spalletti poslao Keržakova i Denisova u rezervni tim

Spalletti poslao Keržakova i Denisova u rezervni tim

Jedni od glavnih igrača ruskog Zenita, Aleksandr Keržakov i Igor Denisov prebačeni su rezervni tim ekipe iz St. Petersburga, a u medijima se sve više govori o lošoj diciplini i svađama u ovom timu.

Mediji u Rusiji javljaju da je trener Luciano Spalletti nezadovoljan ponašanjem nekih svojih igrača nakon remija sa Krylya Sovetovom u subotu (2:2).

 

Igrači poput Keržakova i Denisova su navodno nezadovoljni zbog, prema njihovom mišljenju, previsoke plate koju prima ljetno pojačanje, Hulk

 

Bilo kako bilo, izlgeda da je Spalletti stao u odbranu Hulka te je poslao dvojicu buntovnika koji zajedno imaju gotovo 500 nastupa za Zenit, u rezervni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.