Spalletti urlao na press konferenciji zbog penala za Fiorentinu u 101. minuti

Inter ostao bez pobjede

Spalletti urlao na press konferenciji zbog penala za Fiorentinu u 101. minuti

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su u nevjerovatnoj završnici ostali bez pobjede na gostovanju kod Fiorentine jer su primili gol u 101. minuti nakon što je sudija gledao VAR i zatim dosudio penal za domaće.

Inter je imao prednost od 3:1 nakon sat vremena igre, ali se Fiorentina nije predavala. Luis Muriel je smanjio prednost gostiju na 3:2, a zatim su domaći u 11. minuti sudijske nadoknade dobili penal i stigli do jednog boda u derbiju 25. kola italijanske Serije A.

Luciano Spalletti bio je bijesan na sudije nakon utakmice, te ga vjerovatno nikada nismo vidjeli tako bijesnog na press konferenciji. Trener Intera je urlao da je sudija pokrao njegov tim, te da nije imao nikakvog razloga da dosudi penal za Fiorentinu i oduzme pobjedu Interu.

"Ma bilo je čisto, lopta ga je pogodila u grudi i tu nema rasprave. Svi su to jasno vidjeli i kada je VAR to pokazao vidjelo se gdje ga je lopta pogodila. Sada ljuti pričaju da Spalletti treba dobiti otkaz, a niko ne govori o tome da na ovakve načine i krađe cijelu sezonu ostajemo bez bodova. Ovo se desilo pred mojim očima i nema nikakve šanse niti mogućnosti da je bio penal. VAR je važan instrument, ali ga sudije moraju naučiti koristiti", rekao je Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
Firoentina - InterVar
0 0
Harisss
E moj dostu, VAR je sinoc tri puta isao na ruku Interu. Sta bi ti? Poker VAR u svoju korist. Previse je to ljudino!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti