Španci nikako ne štede Jovića: Preozbiljan, ne zna jezik...
(Foto: EPA)

Napadač u centru pažnje

Španci nikako ne štede Jovića: Preozbiljan, ne zna jezik...

M. Šljivak

Luka Jović je proteklog ljeta stigao kao veliko pojačanje u redove madridskog Reala.

Nakon fantastične sezone u dresu Eintrachta, Kraljevi su odlučili da angažuju 21-godišnjeg napadača i platili su ga 60 miliona eura.

Međutim, srbijanski napadač u devet odigranih utakmica nije napravio ništa vrijedno spomena i nalazi se pod velikim pritiskom i kritikama medija bliskih Realu.

El Confidential tvrdi da Joviću veliki problem predstavlja španski jezik, ali i da na treninzima djeluje bezvoljno.

"Izgleda kao da se zaključao u sebe. Tako se ponaša na treninzima, ali Real treba igrača koji predstavlja prijetnju - da grize. Preozbijan je i bilo bi dobro da se malo nasmje", piše ovaj list i nastavlja:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jović ima problem komunikacije. Još uvek nije naučio jezik, tako da teško komunicira sa trenerom Zidaneom i saigračima. To mu je velika prepreka."

Kritike prema mladom napadaču su zaista velike i pitanje je kako će se on u budućnosti nositi s njima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hame
jarane moj covjek ima 21 godinu, promijenio tim, grad, drzavu, ne zna jezik, normalno da mu je tesko kome ne bi bilo, jos mu se novinari ( jedva cekaju) natovare na ledja, a sve u svemu treba da ga boli ona stvar bitno da pare idu, nista to ne znaci da ne zna igrati fudbal, niti znaci da nece negdje drugo biti zvijezda. A i Real igra ko .!.
3 2
nijepoznat
fulio Real
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi